MUĞLA / MARMARİS - Aksaz Turgut Reis Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesinde öğrencilerimize oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Müzik eşliğinde öğrencilerimiz eğlenerek yarıştıar ve çeşitli oyunlar oynadılar. Bando takımı eşliğinde okul yürüyüşü düzenlendi. Törenimiz coşkuyla öğrencilerimizin oynadığı danslarla bitti.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1 Kasım tarihinde yapılan toplantıda okul aile birliği başkanlığına Ayşin Tirelioğlu seçilmiştir.

Kas

Ekm

ErasmusDays; 9-14 Ekim 2023 tarihlerinde tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de kutlanacak. Okulumuzda da bu kapsamda  okulumuz fen bilimleri öğretmeni Dilek Demirci,  okulumuz İngilizce öğretmenleri Seda Tombul, Nilüfer Cenger ve beden eğitimi öğretmeni Nazmiye Arın liderliğinde 11 Ekim de Erasmus Days etkinlikleri düzenlenecektir.

Ekm